Uluslararası Hediyelik Eşya ve Ev Dekorasyonu Fuarı,hediye endüstrisi sektöründe ziyarteçi ve katışımcılar için ideal bir etkinlik olacaktır.Etkinlik,katılımcıların kendi marka ve hediyelik eşya ürünlerini sergilemek için fırsat sağlayacaktır.Etkinlik gösterinin ana merkezi haline gelecek ve medya tarafından ele alınacaktır. Uluslararası Hediyelik Eşya ve Ev Dekorasyonu Fuarında,ev aksesuarları,çiçek,takı,telefon aksesuarları,çantalar,deri ürünler,süs eşyalar,ev ürünleri,banyo ürünleri,porselen,kuumaş,heykeller,saatler,dekoratif aydınlatma,resim ve birçok ürünler sergilenecektir,550’den fazla katılımcının ve 35,000 ziyaretçinin fuarda yer alacaktır  ve aynı zamanda bu fuar katılımcıların birbirleri ile etkileşim kurmasını sağlayacaktır.

Ziyaretçi Profili: Son düzenlenen fuarda yaklaşık 34,083 ziyaretçi katıldı.Ziyaretçilerin bazaıları yatak ürünleri,mutfak,seyahat ürünleri, ev ürünleri parakendecileri ve alıcıları olacaktır.Bunların dışında,ecza depoları,keten mağazalar,kitapçılar,gelinlik,galeri&müze,hediye sepeti mutfak mağazaları yer alacaktır.

Katılımcı Profili: Son düzenlenen fuarda 517 katılımcı katıldı.Ana katılımcılar hediyelik eşya ile ilgili imalatçılar,toptancılar,ihracatçılar,tasarımcılar olacaktır.Bu etkinlik sanayi danışmanları ve kendi meslektaşları arasında market ve Pazar rekabeti hakkında tartışma fırsatı sağlayacaktır.

Fuar Alanı: Shanghai Mart Sergi Salonu

*FUARLARA TERCÜMANLIK HİZMETİMİZ MEVCUTTUR.

Çin Hediyelik Eşya fuarı için : http://cinithalatihracat.com//cin-fuarlar/cin-hediyelik-esya-fuari-12-14-ocak-2010/

2 Yorumlar


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.