İnşaat ve yapı sektöründe faaliyet gösteren işletmeler için düzenlenen Uluslararası Yapı Malzeme Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarı; duvar malzemelerindeki yeniliklerin tanıtılacağı, binalarda enerji tasarrufu teknolojilerinin sergileneceği önemli bir platform olacaktır. Ayrıca, gelen ziyaretçiler bu sektörde sıkça kullanılan dökme çimento, hazır beton, hazır harç, tuğla ve alçı ürünleriyle ilgili detaylı bilgi sahibi olacaktır.

Ziyaretçi Profili: İnşaat firmaları, müteahhitler, mimarlar, ithalatçılar, inşaat malzemeleri distribütörleri, inşaat ve yapı mühendisleri, yatırımcılar ve kamu kurumları.

Katılımcı Profili: Shengquan, Dongcheng, ZYN, Tian Yuan, Zhongye, Tengyu, BNBM, Bayer, COMAF, MASA, TIGER, Besser, HESS ve  LASCO gibi dünyaca ünlü dökme çimento ve harç şirketlerinin yanı sıra, tuğla ürünleri ve ekipmanları, alçı, modern inşaat teknolojisi, yalıtım malzemeleri teknolojisi ve ekipmanları, kil, otoklav, sinterleme, inşaat makineleri, entegre gövde teknolojisi, iç ve dış cephe dekorasyon malzemeleri üreten 15 farklı ülkeden yaklaşık 260 katılımcının gelmesi bekleniyor.

Fuar Alanı: Çin Uluslararası Fuar Merkezi (CIEC), Pekin

*FUARLARA TERCÜMANLIK HİZMETİMİZ MEVCUTTUR.

 

 

Henüz yorum yapılmamış, sesinizi aşağıya ekleyin!


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.