Günümüzde dünyanın en büyük endüstrilerinden biri otomotiv ve yedek parcalari olunca, Çin’de bunda geri kalmayıp otomotiv yedek parça sektöründe dünyada sayılı ülkeler arasına girmistir. Hal  böyle olunca biz de Rusya ve Turkiye’den gelen müşterilerimiz ile birlikte oto yedek parça, kamyon yedek parça, otobüs, tır yedek parça ve elektronik aksamlar ile ilgili bir çok fabrika gezdik. Çin’in en fazla yedek parca bulunan yerleri arasında bulunan Shanghai, Wenzhou ( Ruian ) Chongqing gibi bölgelerdeki fuarlara gelen misafirlerimizle birlikte katıldık.

Kazandığımız tecrübeyle fabrikalardan mal tedariği, mal kontrolü ve yüklemesi, gümrük ve nakliye konularında genis bir ürün yelpazesinde hizmet vermeye başladık.

Bu sene itibariyle en büyük otomotiv fuarı yine Şanghai’da AUTOMECHANIKA fuari 8-10 Aralık tarihleri arasında olacak ve bunun yanısıra diğer şehirlerde de otomotiv ve yan sanayi ürünleri ile ilgili fuarlar devam etmekte.

2 Yorumlar

  1. GEELY ARACLARIN YEDEK PARCASINI NERDEN BULABILIRIZ


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.