Dünya da ticaretin hızla gelişmesiyle birlikte Çinlilerde ürünlerini , teknolojilerini  ve  mantalitelerini değiştirmeye başladı. İhracata başladıkları ilk yıllarda kopya ustası olan Çinliler ucuz ve kalitesiz ürün yaparken günümüzde  teknolojiyi de kullanmaya başladılar.

Plastik enjeksiyon makineleri de çinlilerin uzmanlaştığı ürünlerden biridir. Bu sektörde olan firmalarımızın bildiği gibi plastik enjeksiyon makineleri yatırımı, çok ucuz ve kolay bir yatırım değildir. Çin de bu konuda uzmanlaşmış , makine üretimlerinde yenilikçi, gelistirmeci ve araştırmacı olan bir çok üretici vardır. Yapılan yatırımların, ihracatçıya istenilen düzeyde geri dönüş sağlaması için ihtiyaçlara göre doğru bir tercih yapılması gerekmektedir. Bu bağlamda özellkle pastik sanayi sektöründe, dikkatli ve titiz bir şekilde çalışılması gerekmektedir. Çünkü yapacağımız üretimde maliyetler bizim için önemlidir. Almak istediğiniz plastik enjeksiyon makine’nin özelliklerini yada dikkat edilmesi gereken unsurları iyi bilinmesi gerekir .Örneğin; kalıp kapama gücü, ejeksiyon basıncı, Kalıp açma mesafesi, gramaj ve baskı kapasitesi, kolonlar arası mesafe gibi.

Biz OMC ithalat-İhracat şirketi, Çin den yapmak istediğiniz Plastik Enjeksiyon Makinaları alımlarında,  size her zaman yardımcı olmaya hazırız. Çin’de gezdiğimiz bir çok fabrika ve edindiğimiz tecrübe ile size sorunsuz hizmet vermeye devam edeceğiz.

Çin’den makine için : http://cinithalatihracat.com//genel/cinden-makina/

Eastpo Uluslararası Makine Malzeme Fuarı için : http://cinithalatihracat.com//cin-fuarlar/eastpo-uluslararasi-makine-malzeme-fuari-28-haziran-1-temmuz-2011/

Katıldığımız Bauma Çin Makina Fuarı için: http://cinithalatihracat.com//katildigimiz-fuar-ve-etkinlikler/bauma-cin-makina-fuari-2010/

4 Yorumlar

  1. Merhaba çin den plastik enjeksiyon kalıbı getirmek istiyorum. Türkiyedeki kalıp fiyatlarıyla bir karşılaştırma yapıp ona göre bir bütçe hazırlamak istiyorum. Gümrük vergi oranları konusunda da bilgi verirseniz sevinirim.

    Teşekkürler

  2. Ersan uysalin sorusunu bende tekrar ediyorum
    çin den plastik enjeksiyon kalıbı getirmek istiyorum. Türkiyedeki kalıp fiyatlarıyla bir karşılaştırma yapıp ona göre bir bütçe hazırlamak istiyorum. Gümrük vergi oranları konusunda da bilgi verirseniz sevinirim


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.