OMC ithalat ve ihracat danışmanlık firması, başta Şanghay şehri olmak üzere Guangzhou, Shenzhen, Pekin gibi büyük şehirlerinden 1 günde varan nakliyeler göndererek, hem müşterilerine zaman kazandırıyor hem de aldığı uygun fiyatlarlar ile maliyetlerini düşürüyoruz. Yaptığımız bu hizmet ile diğer danışmanlık firmalarının bir adım önüne geçiyoruz.

1 günde varan nakliyelerin haricinde daha hesaplı en az 3-4 is gününde varan havayolu nakliyelerde vardır. Nakliyeci firmalar ile yaptığımız anlaşmalar sonucu müşterilerimiz ister ücretlerini Çin’deki hesabımıza, isterlerse de kendileri mal vardığında nakliyeci firmanın hesabına ödeme yapabilirler. Ancak buradan ödeme yapıldığında, fiyat daha ucuza geldiği için müşterilerimiz ödemeleri buraya yapmaktadırlar. Malları varınca sadece ordino ücretlerini ödeyip mallarını rahat bir şekilde çekmektedirler.

OMC ithalat ihracat Danışmanlık firmamız, istenildiği takdirde numune almak isteyen müşterilerimiz banka havalelerinde harcanan masrafları ortadan kaldırmak amacı ile Türkiye’deki hesabımıza numune ve kargo bedelini yatırabilirler. Bizde buradan üreticinin numune bedelini yatırıp, numuneyi müşterimizin adresine gönderiyoruz. iletişim bölümümüzdeki irtibat telefonlarından veya e-posta adreslerimizden bize ulaşabilirsiniz.

 

Çin’den Mal Nasıl Alınır yazısı için: http://cinithalatihracat.com//genel/cin-den-mal-nasilir/

 

 

 

 

 

Henüz yorum yapılmamış, sesinizi aşağıya ekleyin!


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.